• Peppa rammelaar bio katoen Squirrel Blue Green

Peppa rammelaar bio katoen Squirrel Blue Green

Belletjes rammelen als je kindje met deze 'rattle' of rammelaar schudt.
Artikelnummer:
7-PEP-PP-RT-SQU
Levertijd:
nvt
Reviews:
€8,50
Incl. btw

Belletjes rammelen als je kindje met deze 'rattle' of rammelaar schudt. De gehaakte rammelaars van Peppa zijn handgemaakt in 100% biologisch katoen. Deze met de hand gehaakte eekhoorn is niet alleen super leuk voor je baby'tje, maar ook goed voor het milieu... want hij is gemaakt uit 100% organisch katoen! De rammelaar kan gewassen worden maar wel graag op de hand, niet in de wasmachine.

Kenmerken Peppa rammelaar bio katoen Squirrel Blue Green:

  • rammelaar van bio katoen
  • Fair Trade
  • wassen met de hand
  • afmeting circa 9 cm x 11 cm
Alle producten van Peppa worden gemaakt in eerlijke werkomstandigheden. Naast deze Peppa rammelaar bio katoen Squirrel Blue Green kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Peppa.

Over Peppa:

Peppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen. Zo zijn de hoofdjes gevuld met schapenwol: een belangrijke eigenschap van schapenwol is dat hij zeer snel geuren opneemt. Voor de baby betekent dit dat het popje geuren zal opnemen van thuis, van zijn ouders, van dingen die hem vertrouwd zijn. Hierdoor wordt een Peppa lappenpopje al gauw het onmisbare lievelingspopje.

Er wordt bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer: Peppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, d.w.z. geproduceerd op een manier, waarbij ‘eerlijke’ handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.