• Poppedop CleverClock, geheugensteuntje voor borstvoeding of b.v medicatie
  • Poppedop CleverClock, geheugensteuntje voor borstvoeding of b.v medicatie

Poppedop CleverClock, geheugensteuntje voor borstvoeding of b.v medicatie

Fijn, zo’n geheugensteuntje tijdens de gebroken nachten van voeding of wanneer je kindje ziek is!
Artikelnummer:
1.20-POP-CLCLOCK
Levertijd:
nvt
Reviews:
€5,95
Incl. btw

Fijn, zo’n geheugensteuntje tijdens de gebroken nachten van voeding of wanneer je kindje ziek is! Met de Poppedop CleverClock onthoud je namelijk wanneer je je baby voor het laatst hebt gevoed of op welk tijdstip je een medicijn gaf. Dit doe je door de wijzers van de klok op de tijd van dat bepaalde moment te zetten. Zo weet je eenvoudig wanneer de volgende voeding aan de beurt is of het medicijn gegeven kan worden.

Zodra je kinderen wat ouder zijn, is de CleverClock te gebruiken als oefenklok (incl. 24-uurs en minuten aanduiding). Ook kun je de klok hanteren om voor je kind het besef tijd inzichtelijker te maken en/of grenzen te stellen: “wanneer de wijzers van de klok zó staan, gaan we eten” of: ”tot zo laat mag je TV kijken“.

De Poppedop CleverClock wordt geleverd in een stevige kartonnen verpakking waardoor deze rechtop gezet kan worden. De klok is gemakkelijk los te maken en ergens anders op te bevestigen of bijv. in het toilettasje te stoppen. De CleverClock zelf is gemaakt van kunststof en heeft een afmeting van 10 bij 10 cm.

Kenmerken Poppedop CleverClock:

  • van stevig karton
  • afmeting: 10 x 10 cm

Naast deze Poppedop CleverClock kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Poppedop.

Over Poppedop:

Poppedop biedt baby- en kinderproducten die het je mogelijk maken volop te genieten van het hebben en verzorgen van kinderen. Dit doen ze door zelf artikelen te bedenken en ontwerpen, welke zebvervolgens produceren onder het label "Poppedop". Uitgangspunt bij alle artikelen is dat ze een bepaalde gebruikersirritatie moeten weghalen, zodat het verzorgen van kinderen leuk en makkelijk blijft.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.