• Poppedop gaatjesmakers roze cupcake en schorpioentje

Poppedop gaatjesmakers roze cupcake en schorpioentje

GaatjesMakers zijn strijkapplicaties waarmee je in een mum van tijd allerlei gaatjes in (kinder)kleding herstelt. Makkelijk, snel en nog superleuk ook!
Artikelnummer:
1.20-POP-GM-RS
Levertijd:
nvt
Reviews:
€2,75
Incl. btw

GaatjesMakers zijn strijkapplicaties waarmee je in een mum van tijd allerlei gaatjes in (kinder)kleding herstelt. Makkelijk, snel en nog superleuk ook! 

De GaatjesMakers zitten in een vrolijke verpakking en zijn voorzien van een handige gebruiksaanwijzing. De applicaties zijn ook heel leuk om cadeau te geven. Bijvoorbeeld aan een vriendin (die 3 praatjesmakers thuis heeft) of aan je moeder die heel goed kan strijken (hint!).

Deze set gaatjesmakers bestaat uit een roze cupcake en een schorpioentje. Het cupcakeje dekt een gat van circa 3 bij 4 cm2, terwijl de schorpioen goed is voor een oppervlakte van 1 cm2.

Kenmerken Poppedop gaatjesmakers roze cupcake en schorpioentje:

  • strijkbaar en dus gemakkelijk te bevestigen
  • in vele varianten verkrijgbaar

Naast deze Poppedop gaatjesmakers roze cupcake en schorpioentje  kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Poppedop.

Over Poppedop:

Poppedop biedt baby- en kinderproducten die het je mogelijk maken volop te genieten van het hebben en verzorgen van kinderen. Dit doen ze door zelf artikelen te bedenken en ontwerpen, welke zebvervolgens produceren onder het label "Poppedop". Uitgangspunt bij alle artikelen is dat ze een bepaalde gebruikersirritatie moeten weghalen, zodat het verzorgen van kinderen leuk en makkelijk blijft.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.