• Silly Billyz organic katoen plain large slab milk

Silly Billyz organic katoen plain large slab milk

De Silly Billyz organic katoen slab is gemaakt van organisch katoen, duurzaam en heerlijk zacht.
Artikelnummer:
1.15-SB-17523
Levertijd:
nvt
Reviews:
€10,90
Incl. btw

De Silly Billyz organic katoen plain large slab milk is gemaakt van organisch katoen. Tijdens het productieproces van slabbetjes van organisch katoen is er geen gebruik gemaakt van chemicaliën, waardoor de kans op huidirritaties minder is. De Silly Billyz organic katoen plain large slab milk is erg duurzaam en heerlijk zacht. Het slabbetje is verstelbaar door de 3 drukknoopjes. Geschikt voor kinderen van 0 tot 1 jaar.

Kenmerken van de Silly Billyz organic katoen plain large slab milk:

  • mag in de wasmachine én in de droger
  • blijft mooi, ook na vaak wassen
  • gemaakt van 100% organisch katoen
  • sluit met drukknoopjes

Naast deze Silly Billyz organic katoen plain large slab milk kun je bij ons terecht voor de gehele collectie van Silly Billyz.

Over Silly Billyz:

De unieke Silly Billyz slabbetjes zijn vlekwerend, waterdicht en snel drogend! Ze bieden een optimale bescherming van de kleding van je kindje en zijn nog leuk om te zien ook. Alle Silly Billyz slabbetjes zijn gemaakt met een kleur echt en niet pillende fleece of katoenen voorkant en een ademende nylon achterkant. De (Comfy Fleece) slabbetjes kan men na gebruik zelfs gewoon schoonspoelen onder de kraan, laten drogen (gaat razend snel!) en opnieuw gebruiken. Op 40 graden in de machine gaan alle vlekken er gegarandeerd uit! Dus nooit meer een groezelige slab.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.