• Skibz doublez jeans sterren rood

Skibz doublez jeans sterren rood

Leuke en handige kwijlslab van Skibz. Met deze Skibz doublez blijven de kleertjes van je kleintje lekker droog en het staat nog hip ook!
Artikelnummer:
27-MC-SK-815
Levertijd:
nvt
Reviews:
€14,95
Incl. btw

Leuke en handige kwijlslab van Skibz. Met deze Skibz bandana blijven de kleertjes van je kleintje lekker droog en het staat nog hip ook! 

Een Skibz is een hippe combinatie van een sjaaltje en een slab. Hij is te gebruiken als een sjaaltje onder een jas of als vrolijke slab voor de gehele dag. Dit laatste is zeker een uitkomst voor kinderen die gedurende de dag veel kwijlen. In plaats van standaard een slab dragen kunnen ze deze modieuze Skibz doublez jeans sterren rood  de hele dag omdoen!

Deze Skibz doublez jeans sterren rood heeft twee leuke prints en is aan beide zijden draagbaar.

Kenmerken Skibz doublez jeans sterren rood :

  • de stof is zeer absoberend en draagt erg prettig! 
  • voor kinderen van 0 tot en met circa 3 jaar
Naast deze Skibz doublez jeans sterren rood  kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Skibz.

Over Skibz:

Een Skibz is een hippe combinatie van een sjaaltje en een slab. Hij is te gebruiken als een sjaaltje onder een jas of als vrolijke slab voor de gehele dag. Dit laatste is zeker een uitkomst voor kinderen die gedurende de dag veel kwijlen. In plaats van standaard een slab dragen kunnen ze deze modieuze Skibz de hele dag omdoen! De stof is zeer absoberend en draagt erg prettig! Voor kinderen van 0 tot en met circa 3 jaar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.