5x veiliger met producten van LittleCool.com

  • Geplaatst op
  • Door LittleCool
5x veiliger met producten  van LittleCool.com

Bij LittleCool.com snappen wij dat jij jouw kind zo veilig mogelijk wil laten opgroeien. Maar vallen, stoten, glijden, stoeien en weer opstaan: het hoort allemaal bij groot worden. Daarom hebben wij een aantal mooie én veilige producten voor jou geselecteerd, zodat jij je kind met een gerust hart kunt laten spelen én ontdekken.

1. Anti-slipsokken van Ewers 

De vrolijke antislip-sokken van Ewers hebben speciale nopje aan de onderkant, wat uitglijden voorkomt. Door de anti-slipsok hebben kinderen een veel betere grip op de vloer. dat is niet alleen voor thuis heel handig, maar bijvoorbeeld ook bij het kinderdagverblijf of in de gymzaal. En het geeft kindjes die net leren lopen een zeker gevoel. 

En trouwens, grote kans dat deze sokken de lievelingssokken van je kleintje worden. Ze zitten namelijk heel lekker, sluiten goed aan en zijn ook nog in heel veel vrolijke kleurtjes en motieven te koop. 

2. Traphekje van Indowoods 

Een traphekje is van groot belang wanneer jouw klein spruit begint met kruipen en lopen. De wereld ligt tenslotte letterlijk aan hun voeten en die willen ze maar altijd te graag ontdekken. Dat snappen we natuurlijk wel, maar we willen wél dat het veilig gebeurt. 

Het traphekje van Indowoods is dan ook geen overbodige luxe. Dit traphekje is ook erg makkelijk in gebruik. Zo open je hem bijvoorbeeld in één hand. Littlecool levert is speciale bevestigingen bij, zodat ‘ie zonder gereedschap wordt gemonteerd. En doordat het hek in zijn geheel wordt verwijderd bij het doorgaan, heb je minder kans om te vallen. Dat is dubbel zo veilig dus! 

3. Hoekbeschermers van Dreambaby

Je wilt liever niet dat je kind tijdens zijn eerste stapjes zijn hoofd stoot aan de hoek van de salontafel of van het tv-meubel. De hoekbeschermers van Dreambaby zijn doorzichtig, waardoor je niet ziet dat ze er zijn. Behalve als ‘ie zijn werk doet, wanneer je peuter even zijn evenwicht verliest. Dan ineens weet je weer hoe fijn het is dat je ze hebt gemonteerd! 

4. Veiligheidsslot van Canwn 

In de categorie: beter safe than sorry: het veiligheidsslot van Canwn. Keukenkastjes met schoonmaakmiddelen, meterkasten en kasten vol met gereedschap. Je hebt liever dat je minder er simpel weg niet bij kan. En dat niet alleen: stiekem deuren openmaken, levert regelmatig gekneusde vingertjes op of andere verwondingen. 

Laten we niet te lang nadenken over wat er allemaal wat je kleine kan gebeuren. Voorkom ongelukken met jonge kinderen en maak je woning een stukje veiliger met dit veiligheidsslot. 

5. Deurstopper van Jammer

Vingertjes tussen de deur? We kunnen ons allemaal nog wel herinneren hoe dat voelt. De deur slaat dicht door bijvoorbeeld de tocht of door gedachteloos de deur dicht te gooien. Vooral jonge kinderen zijn vaak gefocust op de deur, want daarachter gebeurt het tenslotte allemaal. Het avontuur lonkt, maar de tranen zijn groot wanneer de vingertjes tussen de deur komen. 

De deurstopper van Door Jammer zorgt ervoor dat de deur niet meer zomaar in het slot kan vallen. En gelukkig hebben wij een hele hoop leuke soorten. Van een stoere tijger tot een mooie vlinder. En van een giraf tot een beer. Wat is het lievelingsdier van jouw kind? 

Online shoppen

Alle producten vind je in de webshop van LittleCool.com. En stop jij vandaag al deze veilige producten in jouw virtuele winkelmandje dan wordt het morgen al bij je bezorgd!