Gezellig én beschermd spelen in de zon met LittleCool

  • Geplaatst op
  • Door LittleCool
Gezellig én beschermd spelen in de zon met LittleCool

Het warme weer komt er weer aan. Yes! Dat betekent dat we weer lekker kunnen buitenspelen. Urenlang in de speeltuin, waterpret in het kinderbadje of misschien wel een lang dagje aan zee of aan het meer. Bij LittleCool hebben we de leukste spullen om een zomerse dag onvergetelijk te maken. Want een onvergetelijke dag bestaat uit lekker én veilig spelen in de zon.

1. Badbootjes (ook voor in het pierenbadje) 

Deze leuke badbootjes kun je natuurlijk het hele jaar gebruiken. Maar neem je ze mee naar zee of naar een meertje, dan weten we zeker dat jouw kleintje hier uitgebreid mee gaat spelen. Want wat is er nou leuker dan water en zand? Lekker kliederen en dan afkoelen in het water. Schip Ahoy! 

Badbootjes

2. Stoere poncho voor échte piraten 

Hoe warm een zomerdag in Nederland ook kan zijn, net uit het water is het soms wat koud! Dat komt niet alleen doordat we niet zo dicht bij de evenaar zitten, het kan vaak ook nog wel een waaien op de Nederlandse stranden. Met deze stoere badponcho van Playshoes kan jouw kleintje nog goed spelen én bewegen. En blijft 'ie lekker warm. Gaan jullie op huis aan? Dan is alles binnen no time droog! 

stoere badponcho van Playshoes

3. Water uit een herbruikbare waterzak 

Schijnt de zon fel en is de temperatuur hoog? Dan is het belangrijk dat jouw kleintje veel water drinkt. Deze leuke herbruikbare waterzak vul je makkelijk met kraanwater of water uit een fles. Eén van deze dierenvriendjes worden al snel de favoriete drinkfles van jouw kleintje! Makkelijk op te vouwen en is herbruikbaar. Dat is wel zo duurzaam! 
Water uit een herbruikbare waterzak 

4. Stoer zonnehoedje Sealife van Beco

UV-straling is niet zo goed voor het dunne velletje van jouw kindje. Zeker oren en de nek zijn risicogebieden. Omdat jouw kleintje graag speelt in het zand en in het water. Dit zonnehoedje van Beco is speciaal voor kinderen. En doordat hij zo licht van gewicht is, merkt jouw kindje amper dat ‘ie een hoedje op heeft. Zo is hij goed beschermd voor zonnestralen. 

Stoer zonnehoedje Sealife van Beco

Tweedekansjes

Jouw kleintje veilig laten opgroeien in de zon doe je samen met LittleCool. Al deze producten en meer, bestel je makkelijk én snel via op onze website! En neem dan ook zeker eens een kijkje bij onze tweedekansjes. Dit zijn producten die nog goed of bijna gaaf zijn. Je kunt ze bestellen met korting. Zo hoeven wij de producten niet weg te doen. En profiteer jij van een lagere prijs. Dat is toch fijn!