Duurzaamheid

  • Geplaatst op
  • Door LittleCool
Duurzaamheid

Duurzaamheid is op dit moment een hot item. Overal hebben ze het over Duurzaamheid, op internet, TV etc. Je kunt op verschillende manieren omgaan met duurzaamheid, want alle kleine beetjes helpen! Ook wij als LittleCool vinden het milieu erg belangrijk en zetten ons daar graag voor in!

Duurzaamheid

We beseffen allemaal dat we beter met ons milieu moeten omgaan maar hoe doe je dat nu in de praktijk Wij als LittleCool proberen zo goed mogelijk bewust om te gaan met milieu. Soms is het wel wikken en wegen, wat is goed voor het milieu en wat willen de klanten graag en hoe houden wij de klanten tevreden.

Wat doen wij als LittleCool:

  1. Wij zijn begonnen om onze bestellingen zoveel mogelijk in afgekeurd verpakkingen te versturen. Dit zijn verpakking waar een foutje in zit. Deze dozen worden normaal gesproken vernietigd.
  2. Wij verkopen ook producten die het milieu minder belasten zoals: wasbare zwemluiers en trainigsbroekjes, Eco luiers.
  3. De afgelopen tijd zijn wij begonnen om op de site tweede kans/ tweedehands. Het gaat hier om verschillende producten:
  4. B-Grade: product is nieuw alleen de verpakking is beschadigd.
  5. Lichte gebruikssporen; product heeft een kleine beschadiging/ veegkrasje
  6. Tweedehands:product is licht gebruikt maar kan nog prima een ronde mee.

Normaal gesproken worden deze producten vernietigd wat het milieu belast. Wij bieden de producten voor een lagere prijs aan op LittleCool.com. De klant blij én de aarde blij!